sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Tort botez Cleopatra Elena

Interiorul este identic cu cel al tortului facut pentru botezul Mariei Serena, adica mousse de fructe de padure si blat negresa. Decorul s-a vrut tot in genul tortului Mariei si cam asta a iesit :)

duminică, 21 noiembrie 2010

Tort cu bulinute

Blat negresa insiropat cu un pic de cafea, ganache de ciocolata amaruie, mousse de cafea cu "aschii" de ciocolata alba si multe "bulinte"

Tort si briose Hello Kitty



O domnisoara tare, tare draga mie si lui Raducu a implinit frumoasa varsta de 4 anisori. Si fiind fan Hello Kitty...tortul a fost bineinteles cu celebra pisicuta. Tortul are blat negesa insiropat cu un pic de capucino, ganache de ciocolata amaruie si crema de vanilie cu migdale. Briosele au un aluat cu vanilie iar cremele sunt una de vanilie iar cealalta de fructe de padure. La multi, multi ani Stefania !

miercuri, 17 noiembrie 2010

Tort cu fundita

Blat amandina insiropat cu capucino, mousse de ciocolata cu lapte si crema de lamaie.

Tort "medicinal :)"

Blat negresa insiropat cu nesquiq si coniac, ganache de ciocolata amaruie si crema de limes.

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Hello Kitty


Domnisoara Patricia si-a lipit pe dulapul de la gradi abtibilduri cu Hello Kitty deci de ziua ei nu putea primi altceva:) . Blat negresa insiropat cu un pic de capucino, ganache de cioco amaruie si o crema de branza dulce. La multi ani Pati !

joi, 11 noiembrie 2010

Tort pentru pensionare

Si al doilea tortulet de pe ziua de azi are blat negresa insiropat cu compot de visine, ganache de ciocolata amaruie cu visine din compot, si...flori de cires :)

Tort "fashion"

Blat alb de vanilie, insiropat cu suc de portocale, crema de ciocolata alba si crema de lamaie.

luni, 8 noiembrie 2010

Tort "cutie cadou"

Blat de ciocolata cu migdale, crema de ciocolata cu vanilie si o crema de vanilie cu migdale.

miercuri, 3 noiembrie 2010

Tort pt Dj

Blat negresa, insiropat cu cafea, ganache de ciocolata amaruie si mousse de cafea.

luni, 1 noiembrie 2010

Tort cadou

Blat negresa insiropat cu compot de mandarine, mousse de mandarine din compot si ganache de ciocolata amaruie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...